Een wasstraat met vele voordelen

Als je een auto hebt gekocht dan is het verstandig deze goed te onderhouden. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Je wilt immers dat je auto een zo lang mogelijke levensduur heeft en dat je in een mooie schone auto rijdt. Om je auto goed schoon te houden ga je naar de wasstraat en er is een wasstraat met vele voordelen.

Vele voordelen op een rij

Er is een wasstraat in Enschede genaamd Perfect Carwash en deze heeft vele voordelen ten opzichte van andere auto wasstraten. Door een geweldige eigen formule heeft deze wasstraat al ruim 25 jaar ervaring in het wassen van auto’s en de nieuwste innovaties en technieken. Deze nieuwste innovaties en technieken leveren jou de voordelen op voor een nog schonere auto dan bij andere wasstraten. De wasstraat heeft een erg hoge service graad welke jou een perfecte schone auto geeft.

De nieuwste technieken voor het wassen van je auto geven je nog meer glans en bescherming voor je auto. De wasprogramma’s zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere bedrijven en het zelf wassen van je auto is veel minder effectief. Naast bovenstaande punten heeft deze wasstraat nog vele voordelen voor je in het verschiet.

Acties en een washcard

Nergens in het land zie je zoveel voordelige acties voor mensen die de auto willen wassen. Elke maand zijn er wel acties te vinden en soms zelfs meer dan één. Denk aan alle feestdagen zoals koningsdag, pasen, pinksteren en nog vele meer. Altijd is er wel een voordelige actie te vinden.

Naast al deze acties heeft deze wasstraat nog een voordeel voor jou gevonden: een washcard. Deze bied jou aantrekkelijke kortingen op alle wasprogramma’s, naast alle acties. Naast alle kortingen kun je gratis gebruiken maken van alle stofzuiginstallaties. Voor zakelijk gebruik is dit ook een zeer interessante optie doordat je een mooi overzicht hebt voor de controle en facturatie. Ben je jarig? Dan mag je zelfs 1x gratis wassen in de wasstraat. Zoveel voordelen, acties en kortingen die je eigenlijk nooit ergens ziet.