Fysiotherapeut gezocht in Enschede

Na een dagje fietsen heb ik enorm pijn in mijn rug gekregen. Mogelijk kwam dit door een niet goed afgestelde fiets. Ik ben opzoek gegaan naar een fysiotherapeut in Enschede. In Enschede zitten veel fysiotherapeuten maar elke is anders, daarom ik opzoek naar een ervaren fysiotherapeut in Enschede. Ik zoek iemand die kan zien wat het probleem is en gelijk kan schakelen om dit probleem te laten verdwijnen.

Wat zoek ik een fysio?

In mijn geval verwacht ik van een fysio laat zien gedreven te zijn. En mij het gevoel geeft dat hij er echt alles geeft om mij weer fit te krijgen. Ook hoop ik dan uiteindelijk progressie te kunnen zien en dat de fysiotherapeut dit mij kan laten zien. Ook het stukje nabehandeling vind ik erg belangrijk. Zo kan ik wel behandeld zijn en dat ik dan geen klachten meer heb. Maar hoe ga ik er met hun hulp ervoor zorgen dat de klachten niet weer terugkomen.

Dry Needling

Doordat ik heb gekeken naar welke behandelingen er misschien mogelijk zijn kwam ik bij dry needling terecht. Dit is een soort behandeling waarbij ze met een naaldje in je pijnlijke spier gaan zetten en zo de triggerpoint van de spier langdurig en snel willen laten ontspannen. Uiteindelijk na een zoektocht naar deze vorm van behandeling ben ik bij dit bedrijf gekomen. Zij gebruiken verschillende technieken en dit sprak mij aan aangezien het soms voorkomt dat deze behandeling ook voor een toename van pijnklachten kan zorgen.

Locatie

Ook speelde locatie bij mij een grote rol. Ik was dus ook opzoek naar een fysiotherapeut in Enschede. Wanneer de fysiotherapeut namelijk uit de buurt komt is het gemakkelijk een afspraak te maken omdat ik er dan vaak en snel kan zijn. Wanneer ik dan de fysiotherapeut echt nodig heb omdat de pijn bijvoorbeeld toeneemt dan kan ik snel aanwezig zijn en ben ik flexibel in het maken van een afspraak.