Deze auto’s worden vaak geleased door zzp’ers

Een auto leasen is voor veel mensen een voordeliger iets dan een nieuwe auto kopen. Welke leasepartner en welke auto helpen jou nou echt de dag door? En welke auto’s worden vaak geleased door andere mensen?

Zakelijk leasen

Zakelijk leasen is erg populair en gebeurd steeds vaker. Sommige auto’s zijn erg populair en worden veel geleased, bijvoorbeeld de mazda cx 5 zakelijk lease. Dit is een auto die op alle fronten hoog is. Hoge instapwagen, hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau zijn erg top. Het is een sportieve auto die erg fijne rijeigenschappen heeft en daarom ook graag en vaak geleased wordt. Een handgeschakelde auto die al vanaf een goedkope prijs per maand zakelijk te leasen is. Ideaal dus voor een ZZP’er die de auto op de zaak kan afschrijven.

Een auto die ook erg vaak geleased wordt is de volvo xc40 zakelijk leasen. Ook dit is een hoge, mooie en compacte SUV die dankzij haar gebruiksvriendelijke technologie, connectiviteit, praktische gebruiksmogelijkheden en de hoge zitpositie ideaal is voor binnen en buiten de stad. Ook deze auto is ideaal voor zakelijk leasen en is verkrijgbaar in breed scala motoren en uitvoeringen. Een automaat die erg fijn rijdt en ideaal zakelijk te leasen is voor een mooie prijs.

Waarom leasen?

Leasen heeft echt zijn voordelen. Als je zakelijk een auto gaat leasen, heb je recht op hele interessante fiscale voordelen. Je profiteert onder andere van renteaftrek en investeringsaftrek. Waarom is dat een voordeel? Omdat je zo een percentage van de winst afhaalt en zo minder belasting betaald over een lager bedrag dat je over houdt.

Ook is zakelijk leasen erg voordelig voor de prijs van de auto. Met zakelijk leasen kun je zelf kiezen of je een nieuwe of gebruikte auto wilt leasen. Bij een occasion auto is de eerste afschrijving al gedaan en zo zijn je kosten in de maand al een stuk lager dan bij een nieuwe auto. Je beheert zelf de kosten over de brandstof, onderhoud, reparatie en verzekering. Je kunt dus concluderen dat zakelijk leasen echt veel voordelen heeft.