Bistro en wijnbar

Een bistro en wijnbar, klinkt als een heerlijke plek om er even tussenuit te gaan voor een hapje en drankje. Een bistro is vaak een erg gezellig tentje waar je kunt genieten van de meest lekkere gerechten. Een goed stuk vlees met daarbij een heerlijk wijntje is een erg goede combinatie.

Sfeervol

Er is een wijnbar in Enschede die de combinatie heeft tussen een bistro en een wijnbar. Vorig jaar werd me verteld dat je daar erg lekker kunt genieten van een hapje en drankje met een sfeervolle wijnbar. Wat het restaurant gedaan heeft is verschillende verdiepingen gemaakt met verschillende inhoud. Zo is de eerste verdieping een sfeervolle wijnbar waar je kunt genieten van de meest heerlijke wijnen. Ze nemen je mee op wereldreis langs verschillende wijnen uit verschillende landen. Een Zuid-Afrikaanse wijn met als hapjes Franse kazen, wat wil je nog meer.

De wijnbar is inclusief dakterras die je ook nog kunt inhuren voor sommige gelegenheden, zoals: een jubileum, een bruiloft, een verjaardag en bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst. Ideale gelegenheden onder het genot van zulke heerlijke wijnen. Ruim 100 wijnen staan voor je klaar.

Bistro

”Culinair genieten in het centrum van Enschede”, de slogan die ze echt waarmaken. De inrichting van het restaurant is echt sfeervol en leuk. Het is echt wat anders dan een normaal restaurant en daarom heb ik er zo genoten. Er worden in het restaurant klassieke Franse gerechten á la carte geserveerd en dat in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijke Zuid-Afrikaanse of Franse wijn.

Denk eens bijvoorbeeld aan een steak tartare of een tournedos met een heerlijke bordelaisesaus, maar dan net een stukje lekkerder dan normaal. Ook kun je worden verrast door een menu te kiezen genaamd: Chefs. De koks zullen dan een verrassingsmenu voor je maken waarbij je compleet verwend wordt met de optimale smaakbeleving. Als je dus uiteten wilt in Enschede en lekker wilt genieten is dit een absolute aanrader die je niet mag missen.