Mode is er ook voor mannen

Kleding maken de persoon natuurlijk! Een goede kleding zorgt ervoor dat je goed in je veld zit. Kleding moet lekker zitten, maar het oog wil ook wat. Ikzelf ben iemand die graag over zijn kleding nadenkt. Ik draag vaak een colbertje met een trui eronder. Het liefst heb ik daar een goede pantalon bij aan, maar op wat informele dagen mag dat ook een spijkerbroek zijn.

Als man mag je steeds vaker over je kleding nadenken. De laatste jaren is de mode ook bij de mannen van groter belang geworden. We dragen dan niet allemaal meer pakken (op zich is dat jammer), maar goed voor dag komen is geen onbelangrijke luxe.

Een goed colbert

Dit is een belangrijke. Natuurlijk heb je colberts in meerdere maten, maar een colbert moet goed passen. Je kijkt naar de omvang en naar de lengte. Voor sommige mensen is dit lastiger. Ze hebben dan wel de lengte voor de maat 50, maar voor de omvang zitten ze meer op een 48. Daardoor zit het colbert eigenlijk niet mooi. Je zou er goed aan doen om wat meer krachttraining te doen. Door de groei van de spieren in je schouders valt het colbert mooier. Overigens kan je het colbert laten tailleren, maar een natuurlijke fit is mooier.

Merk kleding

Het merkje doet wel wat. Het is een statussymbool. De meesten zullen zeggen dat ze de kleding van dat merk nou eenmaal mooi vinden. Maar iedereen weet dat een merk ook wat zegt over jezelf. Bijvoorbeeld als je in REPLAY loopt of in Tommy Hilfiger. Het straalt een bepaalde status uit.

Kleding kopen bij The Gallery Brandstore

Weten waar je je kleding koopt, is wel zo makkelijk. The Gallery Brandstore in Almelo is de toonaangevende winkel. Je vind er een breed assortiment aan kleding voor dames en heren. Je kunt de winkel bezoeken in Almelo, maar kijk ook eens online voor het huidige aanbod.