Autogarage met de juiste automaterialen

Naar de autogarage moeten we allemaal wel eens, soms voor een onderhoudsbeurt en soms voor een ongelukje of iets dat niet werkt. Maar waar zie je tegenwoordig nog een autogarage met alle juiste automaterialen? Dat zie je niet veel meer, vaak is het alleen een garage. Maar bij een paar bedrijven zie je nog wel de juiste automaterialen.

De garage

Zo kwam ik laatst bij een autogarage in Enschede en daar hadden ze echt alle automaterialen die je nodig hebt. Dat gaat van additieven tot olie tot automatten etc. Ik had namelijk een lekke band gekregen tijdens het rijden en daarom zocht ik de dichtstbijzijnde garage die me even kon helpen. Toevallig was dat die garage en daar kwam ik met die mensen aan die praat die me hielpen.

In de garage doen ze best wel veel dingen zoals:

  • Reparaties/onderhoud auto’s
  • Reparaties/onderhoud bedrijfswagens
  • Reparaties/onderhoud campers
  • APK
  • Autolak op maat

Je kunt er ook zo langs komen zonder afspraak, dan kijken ze meteen of ze je kunnen helpen. Toen ik er aan kwam rijden en vertelde dat ik een lekke band had, hielpen ze mij meteen. Die service vind ik heel erg fijn, meteen helpen en vriendelijk zijn.

De automaterialen

Eenmaal aan de praat met de medewerkers lieten ze mij even zien hoeveel automaterialen ze hadden. Ik was echt verbaasd toen ik zag hoeveel dat was en hoeveel juiste materialen ze hadden. Dat was geen kinderspel, maar echt rijen aan materialen waar je veel aan hebt.

Zo kun je er bijvoorbeeld niet alleen autolak, olie, automatten, maar ook dakkoffers, fietsendragers, hondenrekken, zijwindschermen, verlichting en uitlaatsierstukken. Als je autolak wilt hebben in een bepaalde kleur, dan kun je even contact met ze opnemen en dan maken ze die graag voor je op kleur. dit doen ze zodat je garantie hebt op de juiste kleur die je wil.

Je kunt dus voor vele zaken bij die garage terecht en dat is een aanrader, omdat ze altijd bereid zijn je te helpen en daarnaast alle materialen hebben.