BBQ workshop om van te smullen

Lekker weertje, vrienden of familie om je heen, de BBQ aansteken en een gezellige avond hebben. Dat is iets waar we allemaal ontzettend van genieten en het liefst ook zo weer overnieuw doen. BBQ ‘en denken we allemaal goed te kunnen, maar er zijn nog meer soorten en manieren van BBQ ‘en.

Soorten BBQ

Je hebt verschillende soorten manieren om te gaan BBQ ‘en, je kunt natuurlijk al het vlees erop leggen wat je hebt, maar je kunt het ook anders doen. Bij een BBQ workshop van kolenboertje kun je echter ontdekken dat er nog meer manieren zijn van BBQ ‘en.

Bijvoorbeeld de Winter BBQ, nu denkt je waarschijnlijk: in de winter BBQ ‘en? Ja, dat kan en is erg lekker. Tijdens die workshop laten de BBQ’ers je zien hoe je in 4 uur een paar heerlijke gerechten op zijn best bereidt. Ondanks dat het winter is, vinden de BBQ-liefhebbers dat je echter altijd moet kunnen grillen, ongeacht het weer.

Naast de Winter BBQ, heb je ook de herfst BBQ. De herfst sluit net aan na de zomer en bestaat vaak uit veel regen, maar ook tijdens de herfst kun je lekker de BBQ aanslingeren en lekker genieten. Ook bij deze workshop krijg je in 4 uur tijd te zien hoe je het beste uit je gerechten kunt halen. Lekker gekruid en de beste bereiding staan aan de basis voor een heerlijke avond.

Naast de seizoenen BBQ’s, heb je ook nog verschillende grill master workshops. Hierin krijg je alles te weten over hoe je het beste uit het vlees kunt halen. Als je een echte vlees-/visliefhebber bent, is dit de ideale workshop om te leren van de meesters.

Wat zit er nog meer in een workshop?

Een workshop is niet alleen maar leren en grillen. Het gaat ook om de gezelligheid, je kunt lekker genieten van een drankje terwijl je het beste uit je gerechten haalt. Na de workshop krijg je vaak een boekje mee, waarin je nog eens rustig kunt bekijken hoe het allemaal moet. Dit om in de toekomst hetzelfde te creëren als tijdens de workshop.

In principe kan iedereen meedoen aan een BBQ workshop, iedereen die er wat over wil weten en leren is welkom. Wat is er nou lekkerder dan een gezellige avond met vrienden of familie om je heen, terwijl je ook lekker met ze geniet van het heerlijke eten en drinken?