Bedrukte paraplu als relatiegeschenk

Een bedrukte paraplu is een mooi cadeautje om te geven aan een zakenpartner. In deze blog kun je lezen waarom dat zo is en waar je rekening mee moet houden bij het laten bedrukken van een paraplu.

Maak de paraplu niet te druk

Als een paraplu groot is bestaat de paraplu ook uit meerder segmenten. Daardoor zou je een paraplu die groter is met meerdere logo’s kunnen bedrukken. Normaalgesproken bestaat een paraplu uit 6 tot 8 segmenten. In theorie zou je dus al die segmenten kunnen laten bedrukken. Dat is alleen niet aan te raden, de paraplu komt dan heel druk over. Zeker van een afstandje kun je dan niet meer zien wat de logo’s inhouden.

Laten bedrukken bij Plushop.nl

Ik heb zelf een paraplu laten bedrukken die ik als relatiegeschenk wilde geven aan een partner van mijn bedrijf. Destijds ben ik bij Plushop.nl terecht gekomen voor de bedrukking van mijn paraplu. Voordeel van het bedrukken van mijn paraplu bij Plushop was dat ik in nauw contact stond met de drukker. Zodoende heeft hij de paraplu precies op de manier bedrukt zoals ik dat wilde.

Een bedrukking zoals jij dat wilt

Je kunt een paraplu in verschillende kleuren en stijlen laten bedrukken. Tegenwoordig kan je gewoon een afbeelding opsturen naar de drukker met daarin jouw wensen. Op deze manier kan het eigenlijk niet mis gaan. Je kan zelfs een foto laten bedrukken op een paraplu. Nu vind ik dat niet echt geschikt voor een zakelijke geschenk, maat toch zeker ook een leuke tip als cadeautje voor een naaste.

Grote voordeel van een bedrukte paraplu als relatiegeschenk

Het voordeel van een bedrukte paraplu als gift aan een zakenrelatie is dat je écht laat blijken dat je de samenwerking waardeert. Bovendien is het cadeautje niet over de top en kan de ontvanger hem ook nog eens daadwerkelijk gebruiken. Het kom heel vaak voor dat je er in dit soort situaties een cadeau wordt gegeven waar de ontvanger eigenlijk niks aan heeft. Dat is met een bedrukte paraplu dus niet het geval.