Een transparante makelaar

Een transparante makelaar met geen verborgen agenda in de omgeving van Nijverdal? Een gratis waardebepaling? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit blog lees je erover.

Ervaren en transparant

Een makelaar in Nijverdal zit al jaren in het vak, weet hoe hij moet handelen en staat altijd voor je klaar. Zij kunnen je helpen met het kopen, verkopen en taxeren van een woning. De focus ligt op de huizenmarkt in en rondom Nijverdal, vooral in Hellendoorn en Nijverdal. De persoonlijke aanpak die ze bieden en de volledige ontzorging maakt het bedrijf uniek. Er is geen verborgen agenda en ‘what you see is what you get’ is een mooie uitdrukking van het bedrijf. Wat ze daarmee bedoelen is dat je altijd te zien krijgt wat er is en wat je wil. Wensen en behoeften worden goed afgestemd op de mogelijkheden die er zijn.

Bedrijfspanden

Ben je opzoek naar een bedrijfspand of een nieuwbouwproject? Dan ben je bij Piksen Makelaars ook aan het juiste adres. Er zijn genoeg panden die ze aanbieden voor je bedrijf, in alle maten. Mocht je nu opzoek zijn, neem dan gerust een kijkje of neem contact met ze op. Het bedrijf reageert snel en helpt je ook daadwerkelijk.

Nieuwbouw in Nijverdal biedt het bedrijf ook aan. Als voorbeeld neem ik even een nieuwbouw project voor een appartementencomplex: de Boekerij. Het project gaat over een voormalig kantoorgebouw van de Overijsselse Bibliotheek Dienst. Het is de bedoeling om het gebouw te veranderen in 26 koopappartementen. Rondom het appartementen complex komen nog twee 2-onder-1-kapwoningen en acht eengezinswoningen. Voor het project kon je je inschrijven om in aanmerking te komen voor een woning, deze is inmiddels wel gesloten. Mocht je nog interesse hebben, kun je altijd contact met Piksen opnemen, zij zullen je dan verder helpen.

Het grote voordeel aan dit project is dat als je een woning hebt, je alleen nog maar je meubels neer moet zetten en je dozen uit moet pakken. Piksen levert de woningen kant en klaar voor je aan.

Tip

Mocht je uit de buurt komen van Nijverdal of in Nijverdal wonen en zoek je een nieuwe woning of bedrijfspand? Dan is mijn tip om eens contact op te nemen met het bedrijf. Mijn eigen ervaring is erg fijn bij het bedrijf, ze hielpen me van de eerste stap tot de laatste stap. Wat jij wil, staat bij hun voorop.