Bedrijven die zorgen voor de beste tuinfeestjes

Voor het geven van een gezellig tuinfeest ben je natuurlijk op zoek naar bedrijven die je daarbij kunnen helpen. We kunnen ons goed voorstellen dat je geen zin hebt om alles helemaal zelf te moeten regelen, het is immers ook jouw tuinfeest. Door het grootste gedeelte van de catering en organisatie uit te besteden kun je zelf ook optimaal genieten van je eigen tuinfeest. Mocht je wat inspiratie nodig hebben wat je kunt doen met je tuinfeest? Lees deze blog dan verder!

Een BBQ workshop boeken bij Kolenboertje

Kolenboertje is een BBQ specialist die het belangrijk vindt om je kennis te laten maken met verschillende soorten en manieren van barbecueën. Barbecueën zoals dat gaat bij Kolenboertje, zo gaat dat nergens! De BBQ workshop is een complete beleving die ze graag laten zien! Het is dus erg leuk om deze workshop met meerdere mensen te doen. Nodig vrienden of familie uit en boek een BBQ workshop. Gegarandeerd beleving en gezelligheid! Dankzij de BBQ workshop op locatie kun je dit dus organiseren in je eigen tuin. Het maakt overigens niet uit of het nu voorjaar, zomer, herfst of winter is. Zelfs in de koudere maanden verzorgen ze bij Kolenboertje een winter BBQ.

Maak gebruik van de drankservice van Breukers Dranken

Voor de catering van de dranken kun je het beste gebruik maken van een bedrijf met een drankservice. Met een drankservice bedoelen we dat ze voldoende dranken komen leveren, zowel alcohol als non-alcohol. Als je dan na het feest nog onaangebroken flessen over hebt, kun je deze gewoon retourneren. Hierdoor betaal je dus niet voor de drank die je niet gebruikt, handig he?! Breukers Dranken biedt zo’n drankservice, zo blijf je nooit met teveel dranken zitten.

Springkussen huren

Als je een tuinfeest in het voorjaar of zomer organiseert en er zijn kinderen bij het feest aanwezig, kun je ze natuurlijk niet vergeten. Om de kinderen urenlang zoet te houden kun je een springkussen huren. Kinderen hebben vaak de grootste lol op een springkussen en ze kunnen zich dan ook voor een langere tijd vermaken. Zorg wel dat je vooraf even gaat meten of het springkussen dat je wil gaan huren ook in je tuin past. Het zou toch zonde zijn als er geen BBQ meer naast past…