Ben jij opzoek naar een mooie tuinmeubel?

Deze zomer heb ik nieuwe tuinmeubelen gekocht bij KJ tuinmeubelen. Deze winkel is al 20 jaar een begrip in de tuinmeubel branche van Oost-Nederland en is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat in Enschede. Naast de uitgebreide webshop die ze hebben kun je ook een kijkje nemen in hun bijna 1000 m2 grote showroom. Hier kun je alle meubels bekijken en uittesten voordat je een keuze maakt! Ook staan ze daar klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ruim assortiment

Wanneer je op zoek bent naar tuinmeubelen in Enschede kun je heel goed terecht bij KJ tuinmeubelen. Ze bieden alles aan van tuinstoelen, tuinbanken, tuinkussens, parasols tot hele tuin- of loungesets. Een ruim aanbod  waar je altijd wel een mooi product tussen kan vinden. Na een bezoekje aan de showroom zit je binnen de kortste keren in je tuin op een nieuwe tuin set.

Producten

Ze hebben tuinmeubelen van de bekende merken zoals Suns, Hartman en Madison. Daarnaast importeren ze ook een eigen meubellijn waardoor ze ook in een andere prijsklasse tuinmeubelen aan kunnen bieden. Wel allemaal voorzien van sterke materialen zoals kunststof  vlechtwerk, aluminium en teakhout. Op deze manier bieden ze dus veel variatie qua prijs kwaliteit verhouding.

Service

Wanneer je meubelen heb besteld komen ze deze met hun eigen bezorgdienst brengen. Wat ook wel handig is wanneer je specifieke afspraken maakt bij het bestellen van de producten. Eventueel kunnen ze ook de meubelen nog voor je monteren en zorgen ze dat het overgebleven afval weer mee nemen zodat. Op deze manier heb je zo min mogelijk werk wanneer je tuinmeubelen besteld.