Een optimale woning met twee keukens

Je huis optimaal hebben is de droom van iedereen… maar wanneer is het optimaal? Dat ligt natuurlijk aan je eigen smaak, je financiën en wat je belangrijk vindt. Iemand die graag voor de buis zit, zal natuurlijk zo snel mogelijk zijn woonkamer af willen hebben. Of een televisie in slaapkamer, zodat die voor het slapengaan nog even lekker tv kan kijken. Daar hoort natuurlijk ook een bed bij, waar je goed in kunt liggen om tv te kunnen kijken. Voor mij is het koken het belangrijkst. Als ik thuis ben, weet niet ik hoe snel ik in de keuken moet zijn. Het is ook mijn keuken!

Op zoek naar de nieuwe keukens

Mijn vrouw en mijn kinderen mogen alles over het huis beslissen (vooral mijn vrouw), maar de keuken is van mij. Die moet echt voor elkaar zijn. Dat is voor mij dan ook optimaal: een keuken die helemaal naar mijn wensen is. Een keuken waar ik mijn kookkunsten kan laten zien. Dit jaar hadden wij genoeg gespaard om die keuken te kunnen realiseren die ik graag wilde. Ik ging rondkijken waar ik een keuken kon vinden die bij mij paste. Ik had namelijk zoveel ideeën, dus was het wel mogelijk om die droomkeuken te vinden?

Een perfect ontwerp voor mijn nieuwe keuken

Ik kwam terecht bij Nijhuis Keukens in Hengelo. Zij konden voor mij een ontwerp maken en zij wisten precies wat ik mooi vond. Tijdens het eerste gesprek luisterden ze naar mij en ik wist meteen dat mijn wensen goed bij hen terecht konden.

Natuurlijk ook nog een buitenkeuken

Maar dat was de keuken in het huis. In de zomer wil je ook wat. Ik wilde daarom ook een buitenkeuken. Die ook optimaal is, zodat ik niet continu naar binnen hoef te lopen als ik iets nodig heb. Bij Hout & Trends vond ik de keuken die ik nodig had. En waarom? Omdat ik de keuken helemaal zelf kon samenstellen; met barbecue en al.

Ik kan nu zeggen dat mijn woning optimaal is. Mijn vrouw heeft natuurlijk ook nog haar wensen, die nemen we volgend jaar mee. Tussendoor begin ik met kokkerellen.