Een unieke taxi op Texel

Wanneer je op vakantie gaat, speelt geld meestal een wat minder grote rol. Je wilt immers intens genieten en veel plezier maken. Uiteraard niet zo gek, want je hebt hier natuurlijk hard voor gewerkt. Mocht je dit jaar op vakantie gaan naar Texel, dan valt er natuurlijk van alles te doen: naar de vuurtoren, een brouwerijtour bij Texels, naar het strand en nog veel meer. Echter om deze leuke dingen te doen, moet je er nog wel heen reizen. Hoe leuk is het dan om dit ook op een leuke manier te doen?

Ga van A naar B met de uniekste taxi op Texel!

Wanneer je als toerist op Texel een taxi nodig hebt, zoek je hiervoor als snel op Google naar ‘taxi Texel’. Je komt dan ook al snel terecht bij TXCab. Een taxibedrijf met unieke taxi’s die jou van een onvergetelijke rit kunnen voorzien. Je wordt bij TXCab namelijk vervoert in een Hackney carriage. Dit zijn de bekende taxi autootjes die je in Londen ziet rijden. In deze autootjes kunnen ongeveer zeven personen plaatnemen met een wad-een-zee aan ruimte. Ook ideaal voor mensen die wat moeilijker ter been zijn.

Upgrade jouw taxi en rijd in stijl op Texel

TXCab biedt niet alleen taxiritjes aan. Je kunt zelfs voor een kleine meerprijs jouw avontuur op Texel upgraden! Je kunt namelijk in een luxe stoere limousine vervoert worden met eventuele extra service. Geniet bijvoorbeeld van de ingebouwde bar en speel je eigen muziek af van de speakers. Voel je uniek en kies voor een onvergetelijke taxirit op Texel.

Leer alles over Texel tijdens jouw taxirit

Wanneer je voor TXCab als jouw taxi op Texel kiest leer je leukste taxichauffeur van Texel kennen: Martin! Martin vertelt jou alles over Texel. Zo krijg je naast een fantastische taxirit ook nog eens een interessante rit. Wanneer stap jij bij Mart(in)?