Maak je bedrijf persoonlijk

In deze snelle wereld is de manier van informatie verwerken iets verschoven van tekst naar filmpjes. Filmpjes trekt meer de aandacht van de meeste doelgroepen en daarom is het steeds meer en meer belangrijk voor bedrijven dat ze hun bedrijf persoonlijk maken voor klanten. (Potentiële) klanten zijn toch benieuwd met wie ze te maken hebben en of er een bepaalde klik met het bedrijf is en of ze er een goed gevoel bij krijgen. Wanneer dat gevoel goed zit ligt er een goede basis om zaken te doen samen.

Bedrijfsvideo’s

Je kan je bedrijf persoonlijk maken door bedrijfsvideo’s te maken. Denk bijvoorbeeld aan het filmen van je bedrijfsprocessen zodat mensen een inzicht krijgen van hoe je precies te werk gaat. Ook kun je leuke introductie filmpjes maken van je personeel of van jezelf zodat klanten ook weten met wie ze contact hebben. Een bedrijf dat dit op een relaxte sfeer voor ons gedaan heeft is Zo dit zijn wij: bedrijfsvideo’s. Dit is een leuke video geworden waar er met een camera een rondje door het bedrijf gemaakt is en op deze manier een goed beeld is gecreëerd van de sfeer en de werkzaamheden die er gedaan worden bij op de werkvloer!

Vacature video


Tegenwoordig is het ook belangrijk om je als bedrijf te onderscheiden wanneer je nieuwe medewerkers zoekt. Dit kun je doen door mooie extra’s te bieden zoals een mooie kantine of extra vakantie dagen maar dit kun je ook doen door een video op te nemen waar jij je voorstelt en de vacature bespreekt en eventueel met beelden laat zien hoe het bedrijf eruit ziet en hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden. Op deze manier zien mensen gelijk met wie ze te maken hebben en kunnen ze direct inschatte of dit een goede klik gaat zijn of niet.