Hier haal jij lekker eten in Enschede!

Eten, we hebben het allemaal nodig. Maar buiten dat we het nodig hebben, kunnen we er ook erg van genieten met zijn allen. Hoe leuk het ook kan zijn om zelf een lekker gerecht klaar te maken in de eigen keuken, hier hebben we niet altijd zin in of de tijd voor. In deze situatie komen de volgende bedrijven in Enschede goed van pas!

De Viszaak

Als je op zoek bent naar een viswinkel in Enschede dan zit je bij de viszaak goed. Met 2 vestigen in Enschede is het voor velen ook goed te bereiken en zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te verwennen met een lekker visje. Beide vestigingen zitten bij een leuk winkelcentrum waar je het eventueel nog kan combineren met wat boodschappen of een middagje shoppen. De vestiging bij de MIRO heeft genoeg ruimte om ook even lekker te zitten terwijl jij je visje nuttigt.

Broodbode

Wanneer je zin hebt in een heerlijk broodje dan moet je bij de broodbode zijn. Ook zij zijn goed vertegenwoordigd in Enschede met 3 filialen. 1 filiaal zit in het centrum van Enschede waardoor je dit mooi kunt combineren met een dagje winkelen in het centrum! Bij de broodbode kun je kiezen uit verschillende soorten broodjes en beleg. Ook voor een zakelijke lunch of wanneer je met je collega’s een broodje wil bestellen is dit een hele goede optie!

de Branderie

Wanneer je zin hebt in lekkernijen of een lekker bakje koffie dan moet je hier zijn. Uitgeroepen worden tot de beste koffiezaak van Enschede dat lukt je niet zomaar.  Hier kun je terecht voor een lekker gebakje, brood, koffie, taart en nog veel meer! Er zijn eventueel ook genoeg plekken om lekker te zitten terwijl je geniet van het eten en drinken dat zij aanbieden maar ze bieden bijvoorbeeld ook een ontbijtservice aan.