Logo

Hypotheekadvies voor jou

Een hypotheekadvies is heel erg fijn als je voor een zware beslissing staat met het afsluiten van je hypotheek. Een hypotheek afsluiten is niet zomaar wat, het is een lening die je in 30 jaar moet aflossen. Je moet wel aan die aflossing kunnen voldoen, niet alleen nu maar ook later. Stel dat je na 5 jaar werkeloos raakt en je in financieel zwaar weer komt? Of als je niet meer kunt werken omdat je arbeidsongeschikt raakt? Moet je dan je verhuizen, omdat je niet meer aan die aflossing lijkt te kunnen voldoen?

Hypotheekadvies

Een hypotheekadviseur geeft je advies over financiële zaken en helpt je om de juiste hypotheek te vinden. Tevens beantwoordt hij ook al je vragen die bijvoorbeeld in de inleiding staan. Hierbij krijgt hij inzicht in je financiën, om zo te kijken welke hypotheek bij jou past. De adviseur laat je alle mogelijkheden zien die binnen jouw bereik liggen, maar confronteert u ook met de onmogelijkheden die er zijn.

Als de mogelijkheden bekeken zijn, en je samen met je adviseur een keuze hebt gemaakt, vraagt je adviseur het renteaanbod aan. Als je het renteaanbod goedgekeurd hebt, dan stuurt je hypotheekadviseur dit naar de geldverstrekker, die vervolgens op zijn beurt op let wanneer het allemaal akkoord is.  Als laatste komt de notaris nog om de hoek kijken, die maakt een afspraak met je om de hypotheek te passeren. Je adviseur helpt je dus door het hele proces heen en staat altijd voor je klaar.

Eigen ervaring

Je hebt veel hypotheekadviseurs in Enschede en omstreken, die je allemaal graag willen helpen naar de beste hypotheek. Mijn eigen ervaring met hypotheekadvies in Enschede is erg goed, ik heb zelf een erg goede hypotheek kunnen afsluiten met de hypotheekadviseur van het desbetreffende bedrijf. Vanaf de eerste tot en met de laatste stap hielp de adviseur me met alles en hebben we samen de beste hypotheek af weten te sluiten. Mijn tip is echt om een hypotheekadviseur in te schakelen als je met een woning bezig bent. Door middel van een hypotheekadviseur kom je tot het beste resultaat en heb je zelf ook nog genoeg input in het hele proces.