Gallery Image

Meer dan alleen tanken

Als de tank van je auto leeg is ga je naar een tankstation om de tank weer te vullen. Tegenwoordig bieden tankstations meer producten en diensten aan dan alleen tanken.

Geen gewone tank, maar een netto tank

Er zijn veel tankstations die nu een broodjesafdeling erbij hebben om zo de winst wat meer omhoog te halen. Door die broodjesafdeling hopen tankstations dat mensen vaker terugkomen en een fijn gevoel krijgen bij hun tankstation. Maar naast een broodjesafdeling is er een tankstation die nog veel meer producten en diensten aanbiedt. Bijvoorbeeld een tankstation in Groenlo, daar kun je tegen een goedkope prijs tanken, op een schone manier tanken en nog meer producten en diensten krijgen.

Zo kun je na je tankbeurt gratis je banden oppompen, je kunt er 24 uur per dag terecht en kun je zelfs een aanhanger huren. Deze aanhanger kun je ophalen in Haaksbergen, waar ze de aanhangers hebben. Altijd wanneer je een aanhanger huurt moet je zelf nog zorgen voor een net, een span band of doeken om je te vervoeren producten vast te zetten of te beschermen. Een net over je te vervoeren waar in een open aanhanger is tevens verplicht. Netto Tank Westsingel, verhuurt bij je aanhanger een handige HULP-BOX. Hierin zitten de benodigdheden voor het vastzetten en beschermen van je te vervoeren producten. Dit voor een kleine schappelijke vergoeding.

Nog meer producten en diensten

Nettotank is een multifunctioneel tankstation die veel producten en diensten aanbiedt. Naast het tanken en verhuren van aanhangers kun je er ook je abraham/sarah huren voor een bijzondere verjaardag. Hebben ze hun eigen pakketservice en bieden ze op drie locaties zelfs een wasmachine aan. Je kunt je eigen was voor een kleine prijs wassen bij hun in de wasserette.

Auto vies? Geen probleem, een perfect carwash is ook aanwezig en beschikbaar voor je.

Elektrische laadpalen

Als je een elektrische auto hebt, wordt er ook aan je gedacht. Bij het tankstation in Zutphen kun je je elektrische auto opladen. Het is een speciaal opgezet concept voor de elektrische en hybride auto’s. Aan iedere laadpaal kunnen twee auto’s te gelijk opladen. De laadpalen zijn in staat om bijvoorbeeld een Tesla 3 in ongeveer drie kwartier op te laden. Je kunt de laadpaal activeren met je laadpas. De laadpaal accepteert alle merken laadpassen. Je krijgt automatisch een overzicht van de ‘getankte’ hoeveelheid elektriciteit.