Mijn woning verbouwen

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn vriendin opzoek gegaan naar een nieuwe woning. Na een lange zoektocht met meerdere bezichtigingen zijn we uitgekomen bij een zeer mooie woning. Deze woning had een zeer mooie en grote tuin en ook de plek voldeed aan ons eisen. Aan de buitenkant van onze nieuwe woning was niks aan te merken. Het zag er nog schoon en nieuw uit. Wel zagen we gelijk dat het nog gebleven interieur en de deuren verouderd waren. Omdat wij graag een woning willen die erg modern is en dus een ook een nieuwe uitstraling krijgt. Dit kan je op verschillende manieren doen. Zoals het nemen van een nieuwe keuken en mogelijk de garage of het toilet vernieuwen.

Interieur vernieuwen

Nadat we de woning wisten te kopen konden we al snel intrekken. Wel hadden we plannen staan voor het aanpakken van onze nieuwe woning. Zo wouden we graag het hele huis behalve de keuken en de badkamer volledig aanpakken. De keuken en badkamer waren onlangs nog vervangen en dus waren wij niet van plan deze te gaan aanpakken. Wel besloten we de rest van het huis leeg te halen. Nadat de nieuwe voer geplaatst was en de muren geschilderd gingen we zitten met een bedrijf die ons ging helpen met het volledige interieur. Perfect Interiors heeft ons enorm goed geholpen aan een nieuwe moderne woning. Met dit prachtige interieur hebben we een enorme stap gezet richting het helemaal klaar hebben van onze woning.

Plaatsen van nieuwe deuren

Omdat het huis aan de binnenkant verouderd was kon je zien dat de deuren ook niet meer mooi genoeg waren. We hebben er dus ook voor gekozen om nieuwe deuren te plaatsen. De woonkamer is enorm groot in deze woning. Wij willen graag deze ruimte in twee delen verdelen. Waar het ene deel de woonkamer is en het andere deel een ruimte zal zijn met ene opbergkast en wat leuke meubels. Dit deel van ons huis kunnen we perfect in twee├źn delen met de stalen staatsdeuren van Pjokke. Met deze design stalen deuren van Pjokke krijgen we gelijk een enorm mooi modern huis met een goede verdeling.