Nieuwe uitdaging nodig? Zo kies je een opleiding die bij jou past

Vaak klinkt een opleiding van te voren meer enthousiaster dan dat de opleiding echt is. Dit komt natuurlijk omdat de school tijdens de opendagen hun best doen om je op de school te krijgen. Daarom is het belangrijk om zelf zo veel mogelijk onderzoek te doen om te kijken welke opleiding bij jou past. Kijk van te voren waar je interesse in hebt. Zodra je dit hebt gedaan, kun je binnen deze categorie een opleiding vinden die bij jou past!

Interesse in de hogere hotelschool? Wacht dan niet te lang!

Heb je interesse in de hogere hotelschool? Dan is het belangrijk om niet langer te wachten. De hogere hotelschool biedt je namelijk de leukste opleiding van Nederland aan. Binnen de opleiding ga je aan de slag met gastvrijheid, catering, evenementen en sales. Zoals je hoort, leer je veel binnen deze opleiding. Wil jij meer weten over de opleiding? Lees dan vooral even verder!

Waar volg je de opleiding?

De opleiding hotel management volg je in Leeuwarden op de hotel management school. NHL stenden. Dit is een prachtige school waar je veel kunt leren. Binnen deze school hebben ze een vier sterren restaurant waar je vooral in de praktijk bezig gaat. Binnen de praktijk ga je veel leren, waardoor je voorgestoomd wordt voor je stage. Je stage doe je in het vierde jaar. Het is de bedoeling dat je 10 maanden lang op stage gaat, waardoor je sneller een kans hebt op een baan na het behalen van je diploma.

Waar kan ik stage lopen?

Je kunt stage lopen in alle steden in Nederland, maar je hebt ook de mogelijkheid om stage te lopen in Zuid-Afrika, bali of Thailand. Hierdoor kun je je stappen naar ondernemen goed nemen. Als je liever in Nederland op stage gaat, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Je stage binnen Nederland kun je gemakkelijk vinden. Daarnaast kun je ook de deel van je opleiding in één van deze subtropische landen doen. Wel is belangrijk dat je goed in de talen bent die worden aangeraden. Ben je niet goed in talen? Dan kun je dit gemakkelijk leren op de campus! Ook heb je de mogelijkheid om bijles te volgen binnen de campus.

Woon je op de campus

Bij Leeuwarden hotel management school woon je niet op de Campus. Je woont thuis, of waar jezelf wilt. Je hebt de mogelijkheid om een kamer te huren in Leeuwarden. Wel dien je dit zelf te bekostigen.

Bevorder je engels, dat is belangrijk

Als je de opleiding hotel management wilt volgen, dan is het belangrijk om goed te zijn in Engels. Dit is namelijk de wereldtaal, en daarom dien je dit ook goed te kunnen spreken. Zo kun je gemakkelijk klanten helpen, zonder enige problemen. Als je zelf nog niet sterk bent in het Engels spreken, dan heb je altijd de mogelijkheid om dit te leren op de campus. Hier zijn verschillende lessen voor, zodat je sneller kunt beginnen met vloeiend Engels spreken.