Thuis je fiets laten maken

Thuis je fiets laten maken, wat is er nou makkelijker dan dat? Er zijn fietsenwinkels die met een bus bij je thuis komen om je fiets te maken. Tegenwoordig kun je al zoveel thuis laten doen, dat gebeuren noemen we een ”no movement economie”. Wat betekent dat we het onszelf steeds makkelijker maken.

Fietsenmaker aan huis

Een fietsenmaker aan huis is heel erg makkelijk voor jezelf, je hoeft er geen moeite voor te doen. De fietsenmaker komt namelijk bij je thuis en dat zorgt voor een mooie oplossing. Vele winkels zien de behoefte aan thuis laten bezorgen steeds meer groeien en zo ook de fietsenbranche. De behoefte is ontstaan uit het gegeven dat we het onszelf zo makkelijk mogelijk willen laten maken en dat gebeurd ook steeds meer.

Een van de vele voordelen van een fietsenmaker aan huis is dat je niet zelf op pad hoeft met je kapotte fiets, maar dat de fietsenmaker bij jou komt. Als je fiets echt helemaal beschadig is, waardoor je niet meer kunt fietsen is dit het meest makkelijke wat je kunt hebben. Ook een voordeel is dat fietsenmakers geen voorrijdkosten meer rekenen en je dus vrij voordelig je fiets op een makkelijker manier kunt laten repareren zonder moeite te doen.

Zelf laten doen

Ik vond het altijd een beetje lui om alles zo thuis te laten doen, maar door de drukte op mijn werk vind ik het eigenlijk steeds makkelijker. Toen ik een mooi stuk wilde gaan fietsen in het weekend, viel ik van mijn fiets waardoor hij flink beschadigd was. De ketting zat vast waardoor ik niet meer kon trappen en er was veel schade aan het stuur en de bagagedrager. Ik bedacht me dat het niet makkelijk was om de fiets achterin de auto te doen en had daar eigenlijk ook weinig tijd meer voor.

Mijn fietsenmaker bleek een service te hebben waarbij ze aan huis kwamen om het te repareren en die service heb ik ingeschakeld en dat beviel me erg goed. Na een uurtje was mijn fiets weer als tevoren.