Verbouwen van onze woning

Zo’n twee jaar geleden hebben mijn vrouw en ik ervoor gekozen om onze woning te gaan verbouwen. Ongeveer 7 jaar geleden zijn wij hier gaan wonen en toch dachten wij veel meer ruimte uit onze woning te kunnen halen. Hierbij kwam een stukje aanbouw bij kijken maar ook een deel verbouwing. Zo zijn er wat kamers verdwenen die toch niet echt in gebruik waren en hebben we er een heel deel bij aangebouwd. Naast dat we dachten dat we veel meer uit onze woning kunnen halen waren er ook een aantal delen van onze woning extreem verouderd. De keuken bijvoorbeeld en de badkamer deze waren echt extreem verouderd en dit hebben we dan ook laten aanpakken door een hierin gespecialiseerd bedrijf. Wat we uiteindelijk wouden bereiken met deze verbouwing is een compleet van binnen vernieuwde woning met ook nog eens veel meer ruimte.

Verloop verbouwing

Al snel vonden we het juiste bedrijf voor de verbouwing van onze woning. Al snel kwamen we uit bij Dijkstra bouw Wierden. Zij hebben bij ons de complete verbouwing gedaan en dit is erg snel gelopen. Nadat het plan op tafel lag begon eigenlijk vrijwel direct de verbouwing. Omdat er veel moest gebeuren aan onze woning en dit lang zal duren hebben we ook in een tijdelijke woning gewoond. Omdat ze zowel bezig moesten met de keuken, de badkamer, aanbouw benedenverdieping en ook bovenverdieping was het onmogelijk hier dan ook nog te blijven wonen. Daarnaast verloopt een verbouwing dan ook veel sneller aangezien je dan niemand in de weg kan lopen. Uiteindelijk hebben ze erg snel en vakkundig de complete verbouwing afgerond en genieten wij nu van een moderne woning.

Problemen met de ramen

Aan de voorkant van de woning hebben we niks verbouwd. Hier was alles nog bijna van de oude materialen zoals de kozijnen en ook de ramen. Nadat de verbouwing klaar was viel ons op dat er erg veel condens op de ramen kwam. Er kwam namelijk condens tussen ons dubbel glas. Hiervoor gingen we opzoek naar een bedrijf dat dit kan repareren. Uiteindelijk heeft Condensys ons dubbel glas lek snel en vakkundig gerepareerd.