Onze bovenverdieping verbouwen

Afgelopen zomer hebben wij ervoor gekozen om een kleine verbouwing te doen op de bovenverdieping. Over de gang en op de slaapkamers lag nog een erg oude vloer die aan alle kanten kraakte. Al erg lang stond op de planning om dit te gaan vervangen. Afgelopen zomer stond er ook op de planning om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen. Ons plan werd uiteindelijk om deze twee aanpassingen tegelijk te doen zodat we niet twee verbouwingsmomenten hebben maar alles tegelijk. Hiervoor moesten we wel voorbereid zijn en dus gingen we opzoek naar bedrijven die ons hierin kunnen helpen. Omdat we het graag in een keer goed willen doen en tevreden willen kunnen terugkijken op de verbouwing gingen we opzoek naar de beste bedrijven met vakmensen die dit snel en vakkundig kunnen realiseren.

Start verbouwing

Eind juni begon de verbouwing van de bovenverdieping. Hierbij werd als eerst de dakkapel geplaatst. Deze werd geplaatst op de slaapkamer van mijn vrouw en ik. Omdat wij een schuin dak hebben zorgt dit dak ervoor dat we minder ruimte hebben op onze kamer. Ook hebben wij geen grote ramen waardoor we niet makkelijk onze kamer kunnen luchten en er niet veel daglicht naar binnen komt. Omdat wij ook graag een tv willen plaatsen op de kamer is het handiger om een dakkapel te plaatsen want zo houden we nog meer ruimte over. Profit dakkapellen heeft bij ons zeer snel en vakkundig een dakkapel geplaatst. Inmiddels merken wij veel van de voordelen hiervan en hebben wij veel meer ruimte op onze kamer.

Nieuwe vloer laten plaatsen

Nadat de nieuwe dakkapel was geplaatst zijn we gelijk overgegaan naar het plaatsen van de nieuwe vloer. Snel gingen we opzoek naar PVC-vloeren in Enschede. We zochten een bedrijf dat hierin gespecialiseerd was en ons kon aanbieden waar wij naar opzoek waren. Uiteindelijk heeft Krabbe Stoffering bij ons een hele mooie en moderne vloer geplaatst op alle kamers op onze bovenverdieping. Onze verbouwing is erg snel en soepel verlopen en zo genieten wij al enige tijd van onze verbouwde bovenverdieping. Met een nieuwe vloer en meer ruimte op onze slaapkamer door de plaatsing van een erg handige dakkapel.