Waarmee kan arcgis mijn bedrijf helpen?

Voor veel bedrijven is het lastig om actuele data te visualiseren. Zij willen deze informatie visualiseren om een boodschap betekenis te geven door een beeld te schetsen van de situatie. Het platform arcgis biedt hierbij een oplossing. Deze software zorgt ervoor dat je door middel van kaarten je data kunt visualiseren. Hierbij worden verschillende lagen gebruikt, die kunnen inzoomen op verschillende geografische schalen. Het platform arcgis biedt tevens ruimtelijke analyses, die data kunnen beoordelen, voorspellen en begrijpen. Via apps kan de gebruiker vervolgens op meerdere apparaten de software toepassen. Op deze manier is het makkelijk om de geografische data te verwezenlijken door het creëren van visuele kaarten.

De voordelen van arcgis

 

Er zijn meerdere voordelen die het platform arcgis met zich meebrengt. Ten eerste zorgt het ervoor dat je je data op een overzichtelijke manier gevisualiseerd hebt. Op die manier kan je gemakkelijk op verschillende geografische schalen de informatie analyseren. Deze data kan je vervolgens makkelijk toepassen voor je bedrijf. Een ander voordeel van het gebruiken van de software is de toegankelijkheid. Doordat je eenvoudig de kaarten kunt beheren en aanmaken, hoef je weinig moeite te doen om aan de gewenste informatie te komen. Zo kan je makkelijk per wijk of buurt de samenstelling van de bewoners achterhalen, of andere kenmerken analyseren.

Het integreren van data

 

Nadat de data vergaard is, moet het ook nog worden geïntegreerd. Dit is niet altijd even makkelijk en daarom biedt fme safe software een helpende hand in het integreren van de data. Met deze software wordt er via workflows een set aan waardevolle data aangemaakt, zodat je makkelijk de data kunt inzien. Ook kan de fme safe software meerdere apps met elkaar combineren en transformeert het de data. Daarnaast worden de dataprocessen geautomatiseerd, zodat je niet handmatig eindeloos bezig bent. Met de fme safe software beschik je tevens over een fme cloud, die jouw server beheert en veilig opslaat.