het beste belastingadvies voor uw bedrijf

Veel ondernemers met een eigen onderneming hebben er een verschrikkelijke hekel aan: belasting betalen en vooral het regelen van de belastingadministratie. Toch is er geen ontkomen aan en zal het toch uitgevoerd moeten worden, want anders krijg je de fiscus op je dak.

Heb je geen zin om je BTW aangifte, boekhouding en alles rondom belasting zelf te regelen? Dan kun je kiezen om een bedrijf dit voor je te laten doen. Wat zijn de voordelen hiervan en levert mij dit op lange termijn wat op?

Belastingaangifte en administratie door een bedrijf laten doen

Het voordeel van het uitbesteden van je belasting, boekhouding en administratieve zaken is dat je zeker weet dat je geen belastingvoordelen misloopt. Belastingadviseurs zijn namelijk op de hoogte van de nieuwste regelingen en voordelen. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat je als ondernemer gewoon met datgene bezig kunt zijn waar je goed in bent, namelijk het ondernemen.

Een aantal voorbeelden

Een goed recent voorbeeld zijn de NOW, TOGS en COL corona-regelingen. Vaak is het lastig om alle regels na te pluizen en te weten wanneer je op welke regeling recht hebt. Door een expert in te schakelen weet je zeker dat je recht hebt op de juiste regeling. Het is ook fijn om te weten dat wanneer je steun krijgt je zeker weten dat je deze niet ten onrechte ontvangt en alsnog terug moet sturen.

De KOR-regeling

Een ander mooi voorbeeld is de KOR-regeling. Dit is een speciale regeling voor onderneming die je heel wat administratie kan besparen. Door gebruik te maken van de KOR-regeling hoef je namelijk niet elke 3 maand omzetbelasting aangifte te doen en de btw te verrekenen.

Mijn eigen belastingadviseur in Enschede

Zelf heb ik alles rondom mijn administratie ook uitbesteed. Zelf heb ik een onderneming in Twente en ben ik op zoek gegaan naar belastingadvies in Enschede. Ik heb hiervoor een geschikte persoon gevonden die mij uitstekend helpt en waarmee ik ook fijn kan sparren. Ik zorg ervoor dat ik elke maand netjes mijn boekhouding bij hem aanlever zodat hij mijn boekhouding in orde kan maken. Aan de hand daarvan kan hij mij weer uitstekend adviseren in alles omtrent de belastingen.