Coach Enschede

Coaching op de Werkvloer

Veel mensen lopen rond op de werkvloer met het idee dat ze dingen graag anders willen zien maar kunnen of durven niet de stappen te nemen om die verandering te realiseren. Loop jij hier ook tegen aan? Deze coach in Enschede kan je helpen om jezelf te ontwikkelen en om door te zetten en voor jezelf op te komen! Hieronder ga ik een aantal zaken toelichten waar veel mensen tegen aan lopen op de werkvloer, waar wel degelijk iets aan gedaan kan worden!

Nee zeggen

Veel mensen hebben moeite met nee zeggen. Niet alleen op de werkvloer maar ook privé trouwens. Op de lange termijn kan dit zorgen voor problemen. Wanneer je altijd ja zegt tegen mensen om je heen, vergeet je jezelf. Hierdoor kun je in de knoop komen met je eigen werkzaamheden en dit kan ook weer effect hebben op je gezondheid. Wanneer je nee leert zeggen zul je merken dat je meer vrijheid gaat voelen en veel meer rust ervaart om te focussen op de zaken die belangrijk voor jou zijn.

Bewijsdrang

Misschien staat het wel in verbinding met elkaar. Nee zeggen en jezelf willen bewijzen. Het is natuurlijk goed wanneer je het beste uit jezelf wil halen maar het moet jezelf niet belemmeren. Teveel van jezelf vragen omdat je denkt dat het niet goed genoeg is in de ogen van anderen kun je ook niet te lang volhouden! Je kan leren om te beseffen dat je altijd strenger voor jezelf bent dan dat anderen voor je zijn.

Grenzen aangeven

Grenzen aangeven kan ook lastig zijn voor veel mensen. Herken je het dat je altijd alle nieuwe projecten en taken op wil pakken? Of dat je over werkt omdat het werk niet af komt? Of dat je altijd maar op komt dagen als je bedrijf je nodig heeft terwijl je vrij bent? Dit zijn mooie momenten om je grenzen aan te geven wanneer jij het gevoel hebt dat het nodig is.