Elektrische heftruck voor je bedrijf

Wanneer je een magazijn hebt en veel producten moet verplaatsen of moet laden en lossen dan is het handig om een elektrische heftruck aan te schaffen. Maar waar moet je nou precies op letten en hoe maak je de beste keuze?

het gebruik


Er zijn veel verschillende maten, kleuren en functies verkrijgbaar wanneer je het hebt over een elektrische heftruck. Daarom is het goed om eerst een paar dingen te bepalen voordat je aan een zoektocht gaat beginnen. Bepaal voor jezelf de volgende dingen:

– Op welke plekken heb je een heftruck nodig?
– Hoeveel moet de heftruck kunnen tillen qua aantal kilo’s?
– Hoe hoog moet de heftruck kunnen komen?

De plek waar je hem gaat gebruiken is van belang omdat je moet weten of het alleen binnen is of dat je ook buiten met de heftruck gaat rijden. Ook is het belangrijk dat je een heftruck in huis haalt die ten minste je zwaarste product dat jij binnen krijgt kan tillen zodat je nooit voor een verrassing staat. Naast het gewicht is het ook belangrijk om te kijken hoe hoog je stellingen zijn waar de producten in staan zodat je weet hoe hoog je moet kunnen tillen.

Heftruck kopen?

Wil je een elektrische heftruck kopen? Wanneer je voor jezelf bovenstaande zaken hebt beoordeeld dan kan je altijd bij de verkoper terecht om samen te kijken wat het beste is voor jouw persoonlijke situatie. Welke heftruck je nodig hebt, hoeveel kracht die moet hebben, waar die minimaal aan moet voldoen qua grote en functies, hoe het zit met de batterijen van de heftruck, eventuele garanties en hoe je de heftruck het beste kan gebruiken en onderhouden. Dit zijn allemaal zaken waar de verkoper mee kan denken om tot de juiste heftruck voor jouw bedrijf te komen.