Leuke manieren om collega’s te verrassen

Een leuke sfeer op de werkvloer kan je werkdag een stuk makkelijker maken. Vooral als je een goede klik hebt met je collega’s. Als je veel werkt met dezelfde collega’s komt dit vaak vanzelf wel. Een vast team wordt vanzelf vaak hechter. Dit komt omdat ze lange tijd al samen werken. Als jij al lange tijd samenwerkt met collega’s is het toch ook wel net zo leuk om die collega’s een keer te verrassen.

Een verrassing

Het is erg leuk om mensen te verrassen. Bijna houdt ook van positieve verrassingen en het kan iemand zijn dag helemaal goed maken. De oprechte blije emotie op iemands gezicht is eigenlijk waar je het voor doet. Het kan veel betekenen voor iemand als zij een keer verrast worden.

Je collega’s verrassen is ook een erg leuke manier om de werkdag wat positiever te maken. Door een leuke verrassing op werk is de stemming op werk direct goed. Dit helpt ook voor een goede werksfeer. Daar heb je zelf ook profijt van, want door een goede werksfeer lijkt het vaak dat de werkdag sneller voorbij gaat.

Hoe verras je iemand

Je verrast iemand door bijvoorbeeld iets leuks te doen of te geven wanneer ze het niet verwachten. Je kan denken aan kleine geschenken wat ze niet verwachten. Zo kun je bijvoorbeeld een tas of paraplu bedrukken. Hier kun je zelf wat opzetten zoals bijvoorbeeld een logo.

Bij verrassing kun je ook denken aan een kleine surprise party als een collega jarig is of iets belangrijks heeft behaald. Zo laat je ook zien dat je als team aan elkaar denkt.

Ook kun je denken aan een hapje of drankje tijdens de pauze of na een lange werkdag. Zo kun je iets bestellen bij een cateringbedrijf. bijvoorbeeld op de bouwplaats een bouwplaats catering bestellen. Iedereen houdt wel van een lekker hapje namelijk.

Er zijn natuurlijk duizenden manieren om mensen te verrassen. Het ligt er natuurlijk ook aan wat iemand leuk vindt. Een klein gebaar kan al een verrassing zijn voor iemand.