Professionele en verzorgde bedrijfskleding

Elk bedrijf wil er netjes en verzorgd uitzien qua kleding. Dat heeft te maken met de uitstraling van het bedrijf. Kom je allemaal in een trainingsbroek naar werk en ga je ook zo naar klanten? Dan kom je niet verzorgd over als bedrijf. Maar als het er allemaal goed en verzorgd uitziet, kom je juist met een hele goeie uitstraling naar buiten. Hoe zorg je hier voor?

Full service

In dit blog gaan we het hebben over een bedrijf dat ervoor zorgt dat jouw bedrijfskleding er goed en verzorgd uitziet: Moderna. Dit bedrijf is een full service bedrijf in de textiel service. Wat betekend dat ze jouw bedrijfskleding ophalen, wassen, terugbrengen, bedrukken en/of ontwerpen. Dit gaat over in allerlei branches in het bedrijfsleven, denk hierbij aan de horeca, hulpverlening, industriële etc. Dit zorgt voor een complete ontzorging voor jouw bedrijf, waarin dit proces qua bedrijfskleding volledig uit handen wordt genomen.

Het proces van bedrijfskleding wassen werkt als volgt:

  1. De te wassen kleding wordt opgehaald of je brengt deze bij één van de vele bezorgpunten waar deze vervolgens wordt opgehaald.
  2. De kleding kan voorzien worden van een barcode of een bedrijfslogo.
  3. De bedrijfskleding wordt erg grondig en vakkundig gereinigd, dit gebeurd op een verantwoorde en ecologische manier. Door deze bewuste keuze van het bedrijf blijft de kwaliteit van de kleding hoogstaand.
  4. Nadat het wassen van de bedrijfskleding klaar is, wordt deze of weer bij u afgeleverd of bij één van de bezorgpunten teruggebracht waar je deze hebt opgehaald.
  5. Als laatste kun je nog voor een extra service kiezen, bij deze extra service wordt het gehele proces van het wassen tot het in de kast leggen van de kleding voor je ontnomen.

Bedrijfskleding bedrukken en/of ontwerpen

Naast de volledige ontzorging op het gebied van wassen kun je ook kiezen om je bedrijfskleding te laten bedrukken of zelfs te laten ontwerpen. Hierin heeft Moderna ook al aardig wat ervaring. Denk bij het bedrukken van je bedrijfskleding aan een logo of embleem wat gebeurd middels verschillende technieken zoals de transferdruktechniek, de zeefdruktechniek of borduren.

Mocht je een volledige nieuwe lijn willen laten ontwerpen, dan kan dat ook. Moderna kan je volledig bedrijfskleding ontwerpen en hier leggen ze een concept bij ej voor neer. Hierover kun je nog sparren met degene die het betreft en zo samen tot het mooiste resultaat komen. Een resultaat wat zorgt voor tevredenheid bij beide partijen, maar bovenal een professionele en verzorgde uitstraling bij jouw bedrijf.