Tips bij het schoonmaken van de bank

De bank, iedereen heeft er wel een. Het is een centraal stuk van je huis waar iedereen tot rust kan komen, waar je gezellige tijden beleefd en waar je samen bent met vrienden en familie. Een bank wordt veel gebruikt en soms niet alleen om te zitten. Soms wordt er op gegeten, huisdieren kunnen er op komen en dit kan zorgen voor vlekken en viezigheid. Hoe maak je dit nou schoon? In dit blog ga ik je daar een aantal tips over geven.

Tip 1: bank schoonmaken met shampoo

De eerste tip die ik voor je heb is de bank schoonmaken met shampoo. Vooral su├Ęde en stoffen banken hebben hier profijt van. Je kan de shampoo op de vlek smeren op de bank en schoonmaken met een droge, bijvoorbeeld microvezel, doek.

Tip 2: schoonmaken met groene zeep

Groene zeep is een heel veel gebruikt schoonmaakmiddel binnen een huis. Het wordt gezien als een allesreiniger en dit is terecht. Voor heel veel verschillende dingen is het te gebruiken en je raad het al: ook voor de bank. Maak een sopje van warm water met groene zeep en begin lekker met schoonmaken. Je kan het ook even later intrekken als het vuil hardnekkig is.

Tip 3: melk gebruiken voor vlekken

Dit klinkt misschien een beetje raar maar het werkt echt! Je kan melk gebruiken om vlekken te verwijderen van bijvoorbeeld inkt. Het kan altijd gebeuren dat je pen lekt wanneer je aan het schrijven bent en dit kan natuurlijk ook op de bank gebeuren. Melk werkt hiervoor echt en je ziet het inkt zo verdwijnen. Deze schoonmaak diensten worden professioneel ook gebruikt!.

Tip 4: huur een schoonmaakbedrijf in

Misschien vind je het teveel moeite of krijg je het toch niet voor elkaar. Het vuil is te hardnekkig of je hebt niet de juiste middelen. Geen probleem, je hebt nog een optie! Je kan altijd een schoonmaakbedrijven Bunnik inhuren die jou gaat helpen in je huis. Ook met de bank. Het schoonmaakbedrijf is getraind om alles binnen je huis schoon te maken en hebben hier ook de juiste middelen voor. Daarnaast hebben ze ook het juiste gereedschap voor het schoonmaken zodat je altijd een goed resultaat hebt.