Verbouwing op zolder

Afgelopen jaar ben ik begonnen met werken bij een nieuw bedrijf. Hier werk ik vijf dagen in de week. Van deze vijf dagen werk ik 2 dagen thuis. In mijn woning heb ik op zolder dan ook een volledig kantoor ingericht om mijn werk goed uit te kunnen voeren. Op zolder kon ik erg goed zitten en had ik de ruimte om te gebruiken als kantoor. Nadat ik een tijdje op mijn nieuwe kantoor op zolder had gewerkt kwam ik erachter dat ik nog veel meer ruimte kon krijgen als ik er een dakkapel in laat plaatsen. Omdat ik dus een schuin dak heb is het plafond niet erg hoog. Hierdoor kan ik niet overal helemaal goed staan. De oplossing hiervoor was een dakkapel.

Dakkapel laten plaatsen

Omdat ik dus veel thuis werk en dus ook veel op zolder zit leek het mij een goed idee hier een dakkapel te plaatsen om nog meer gebruik te kunnen maken van de zolder. Hiervoor ben ik dan ook gelijk gaan zoeken naar een bedrijf dat mij hierin goed kan helpen. Uiteindelijk na wat onderzoek en tips ben ik uitgekomen bij Profit Dakkapellen. Vooral door het grote aanbod van Profit Dakkapellen en de moderne techniek die ze gebruiken had ik gelijk vertrouwen in hun werk. Uiteindelijk was deze verbouwing het ook zeker waard en kan ik nu optimaal gebruik maken van de ruimte op mijn zolder.

Instaleren van airco

Nadat ik optimaal gebruik kon maken van de ruimte was er nog een klein probleem waar ik tegenaan liep. Dit was namelijk tijdens de warme periode. Ik merkte dat het op zolder nog wel eens heel warm kon worden. Dit is niet fijn tijdens het werken en dus heb ik een aicro laten plaatsen door Zipes installatietechniek. Zipes werkt alleen met de beste merken en hierdoor ben ik verzekerd van een goed werkende airco. Dit is ook gebleken en uiteindelijk heb ik geen last meer van de warme dagen op kantoor.